VTZ 190 aa - Bohuslavice nad Úpou letní sraz turistů královehradeckého kraje 19.-21.8.2005

Bohuslavice nad Úpou. Po akci ve Sportclubu

Katalog TZ - zelené stránky: strana 24/6


Poznámky sběratelů k této výroční známce
Byl jsem před dvěma roky na tom srazu a potvrzuji, že v pátek, kdy bylo jakési oficiální zahájení (spočívalo v tom, že nám p. Křížek ukázal, kam chodí pod Čížkovy kameny na houby), nebyly VTZ v prodeji. Možná až někdy v pozdně večerních hodinách.
Je sice hezké, že obhajujete Vaši práci, ale po dvou letech? Rychlejší reakce by byla efektivnější. Zdrávi došli!
Odezva na příspěvek neznámého přispívatele 20.8.2005.19:09
Tento příspěvek se nezaklíádá na pravdě a to nás jako pořadatele nejvíce mrzí! V pátek od rána byli pořadatelé na hříšti TJ a dokončovali přípravy srazu ( stavěli se stany pro účastníky apod. ). Oficiální program pro účastníky začínal dle propozic ( o které si měl dotyčný napsat, pokud vážil tak dlouhou cestu " do neznáma " ) v odpoledních hodinách. Trasy, které v příspěvku zmiňuje pan neznámý byly připravovány na hlavní srazový den - na sobotu ( propozice !!! ). Známky VTZ byly v prodeji od počátku srazu, tj. od pátku. Nevíme tedy, kde pan neznámý byl na srazu, ale jeho příspěvek poškozuje práci pořadatelů a vrhá špatný stín na náš turistický odbor. Na místě srazu byla zajištěna pořadatelská služba již v pátek od ranních hodin.
Vladimír Škop, KČT Bohuslavice nad Úpou
12.11. je stále k dispozici v Bohuslavicíh n. Úpou v hospodě po pravé straně ve směru od Trutnova.
4.10.2005 11:15 - K8 [k8@kreteni.cz]
27.9. jí stále ještě mají ve Sportclubu v Bohuslavicích
Sraz turistů byl senza, VTZ k tomuto srazu plno, navíc i okolní TZ Čížkovy kameny, Trutnov a památník generála Gablenze. V místě konání srazu nabízeli guláš, zelňačku i grilované maso. VTZ možno koupit ještě zítra dopolende v místě akce, tedy na místním fotbalovém hřišti.
20.8.2005 19:09
Sraz turistů se měl konat dle celostátního kalendáře akcí KČT v pátek 19.8.2005, start pochodu na 8 - 55 km od 6 do 11 hod. Dopoledne zde bylo úplně mrtvo, později jsem se začal dovídat, že sraz bude až zítra (v sobotu 20.8.) v rámci pochodu Šmajd naším okolím. V místním hostinci je bohatý výběr okolních TZ, ale tuto výroční jim turisté k prodeji nedali! Nevrlý pořadatel, který zde odpoledne ubytovával přijíždějící turisty mi sdělil, že sraz je skutečně až zítra a VTZ že také budou prodávat až zítra. Na můj dotaz, proč je tedy v kalendáři akcí uvedeno něco jiného, mi nedokázal uspokojivě odpovědět, argumentoval jenom tím, že všude na plakátech i pozvánkách je napsáno 20.8. Nakonec mi alespoň přislíbil prodat VTZ, když už jsem vážil cestu až z Benešova, ale člověk, který má VTZ na starosti přijede odpoledne. Do 17.30, kdy mi jel poslední vlak domů se tento člověk neobjevil, takže jsem odjel s nepořízenou.
Opravdu povedený sraz turistů!
Ještě že jsem si spravil náladu v okolních lesích, kde rostou kvanta hub a v místní hospůdce, kde čepují móóóc dobrého Krakonoše.


Do poznámky zapisujte nějaké zajímavější postřehy.
Poznámka typu "mají známku" je trochu zbytečná, k tomu slouží volba výše.
E-mail a jméno jsou nepovinné, kdo nechce, nemusí je vyplňovat.

Nová poznámka :
Jméno :   E-mail : 


Tlačítkem Ulož se najednou uloží výše vyplněné údaje,
nemusíte vyplňovat vše, co nevyplníte, to se neuloží.


Technické připomínky a informace k českým TZ posílejte na k8@kreteni.eu
informace k ostatním státům můžete posílat Fredovi na adresu jardafredo (zavináč) gmail . com
za umístění slovenských TZ v mapě můžete poděkovat jednomu sběrateli z Nových Zámkoch,
takže pokud se někomu nezdá umístění nějaké slovenské TZ pište na adresu duricakarol (zavináč) gmail . com

Pokud jste se dostali na tuto stránku z nějakého vyhledávače,
tak správný vstup je ze stránky : https://k8.kreteni.eu/tz/