No: 1110 aa - Štětí

GPS (WGS-84) : s.š.50° 27´ 9.57˝ v.d.14° 22´ 22.81˝

„Zlaté místo“

Kategorie : HISTORICKÁ MĚSTA
Okres : Litoměřice
Dne 18.3.2015 měli známku

Katalog TZ - hnědé stránky: strana 139/6


Prodejní místa :

Další odkazy na místo
nebo jeho okolí
Oficiální stránky

Všechny odkazy se otevírají v novém okně, takže nepotřebné zavírejte


Poznámky sběratelů k tomuto známkovému místu
Známka zakoupena v Infocentu na adrese Obchobní 547. tel: 416812715, Pracovní doba Po-Pá 8-17hod. So 8-12Hod.
V městské knihovně již známky nevedou.
V IC ochotný mladý muž,TZ bez problémů k dostání.Otevřeno PO-PÁ 8-18 a v SO 8-11 NE Zavřeno!Jinak město nic moc.
26.6.2005 23:29
Info v sobotu jen do 11.00 hodin. Pěkný výhled ze silničního mostu s kolejemi uprostřed na Labe,jiné turisticky zajímavá místa asi ne,ale klidné městečko,byť s velkým množstvím panelových domů.Rozhodně bych si nedovolil to město hodnotit negativně.
14.4.2005 17:53 - Tomsl
14.4.2005 TZ nevím. Infocentrum a knihovna je v jedné budově, na pěší zóně, blízko náměstí. Ve čtvrtek je zavřeno.
Tak už i stránky k8 začínají být zapleveleny hádkami JM versus zbytek světa! Smutné!
Chlapi (a ženský) mějte rozum, toto většinu návštěvníků stránek nezajímá. Pokud chcete v něčem oponovat JM, pište mu na jeho mail - ono to stejně není nic platné.
Ale ke Štětí: snad jediná zajímavost tohoto města je most, po kterém vede silnice současně s vlečkovou kolejí do papírny. Je to technická rarita, ikdyž socialistická.
A k Václavu Levému: jeho dílo by si zasloužilo samostatnou TZ, která by mohla být umístěna třeba v Liběchově, kde na zámku pracoval jako kuchař, nebo v Želízech, v jejichž okolí jsou jeho nejznámější výtvory: Čertovy (obří) hlavy a Klácelka.
15.3.2005 18:45 - JP
Takže díky, pane jovis, teď konečně nastal čas na užitečné informace.
Město Štětí, www.steti.cz.
Infocentrum v Obchodní ulici otevřeno celoročně
Po, St 8:00 - 17:00
Út, Pá 8:00 - 15:00
So 8:00 - 11:00
Barokní kostel a fara, historická radnice, nové Nové náměstí.
Pět škol, dostatečná ubytovací kapacita, výhodné pro návštěvníky Prahy - 45 minut po dálnici, asi 80 minut vlakem nebo autobusem.
Okolí - skalní galerie Václava Levého, turistická cesta žlutá značka do Liběchova, celkem asi 12 km.
V Račicích veslařský kanál, jediná umělá dráha v ČR. V létě prakticky každý víkend závody.
Ve městě koupaliště s vyhřívanou vodou.
15.3.2005 18:39 - JP
Mimochodem, nebyl jsem to já, kdo zařadil Štětí mezi Zlatá místa, to si zase Štětí zatím nezaslouží. Ale rušit to nebudu, právě tak, jako jsem nezrušil černou listinu.
15.3.2005 18:09 - JP
Ano, pane JM, už jsem vás pochopil. Máte lepší názor a tedyjedině správný. Tím ovšem veškerá diskuse z mé strany s Vámi končí. Závěrečné věty vašeho příspěvku svědčí o lecčems. Dost se tomu divím, protože soudě podle toho, že jste už před 46 lety překročil práh dospělosti, bych si myslel, že budete trochu přístupněšjí výměně názorů. Ano, město je podle Vašich dojmů ošklivé, tak je dáte na černou listinu. Stopoval jsem vaši cestu na těcto stránkách a usoudil jsem, že jste patrně z Prahy. Takže podle Vaší logiky bych měl napsat: Vystoupil jsem z vlaku v Praze na hlavním nádraží. Bylo poblité a plné bezdomovců. Je to produkt socialismu. Šup s ní na černou listinu!
15.3.2005 17:37 - Badys [badys1@centrum.cz]
Štětí je jednou z mnoha tváří naší země. V íčku jsou příjemní lidé a známka je moc hezká (asi ne náhodou je na ní pohled z r.1935). Tak vzhůru za poznáním, o to hlavně jde.
15.3.2005 15:57
Věty "Jsem rád, že mám jiný názor (lepší) než vy. Toto město je perla socializmu a vy, pokud v tom žijete ? Je to váš problém..." jsou dost stupidni... pripominaj mne trochu Aničku Dajdou ze suprstár...
15.3.2005 14:46 - jivos
Jardo, nikdo Vás přece nenutil, abyste měl stejný názor jako on. Ba skoro naopak, tím že tvrdíte, že Váš názor je LEPŠÍ než názor jiného, v podstatě říkáte, že by měl svůj názor přiblížit Vašemu, aby se přiblížil pravdě. To je hloupost. Váš názor není LEPŠÍ, je prostě JINÝ. Můj češtinář na gymplu tvrdíval, že "Názory jsou od toho, aby se různily", a měl pravdu. Který je lepší, či spíše který je komu bližší, to nechť posoudí každý sám. A upřímně řečeno, pro mne bylo daleko cennější dozvědět se o sochařském muzeu Václava Levého než o Vámi prezentovaném stavu bytové výstavby.
Tak, a teď se všichni podívejte, kolik se toho za pár dní napsalo o Štětí a kolik z toho je užitečných informací :-( Nejlepší by asi bylo, aby celou tuto konverzaci K8 smazal, až na světlé výjimky nemá se Štětím nic společného.
15.3.2005 13:24
Vůbec se nerozčiluji, naopak, u psaní se docela dobře bavím, protože jsem věděla, že Vás nadzvednu a rozčilovat se asi budete Vy. A nepodepsala jsem se záměrně. Nicméně já také nehodnotím karbanátek či dršťkovou...Ale názor máme zcela jistě opačný, tak jsem jej napsala (bez rozčilování).
15.3.2005 13:13 - JM [malyy@volny.cz]
To je věc názoru. Já nikdy nebudu hodnotit služby, momentální ochotu- jestli se někdo špatně vyspal. Jestli měli dršťkovou, karbanátek, biftek ... to se mění s novým provozovatelem. Někde to může být často- den ze dne.
Vždy budu hodnotit celek- čeho se TZ týká. Krajinu, budovu, druh a množství památek, první dojem je důležitý... V tomto případě se jedná o TZ: "MĚSTO ŠTĚTÍ".
Tak sděluji svůj dojem na město Štětí. Nevím proč se ta ženská rozčiluje, když se neumí ani podepsat. Vždyť to jde bez rozčilování, každý si řekne svůj názor a jdeme dál. Nevím proč mě zase napadáte za můj názor. Pokud mě nutíte, abych ho měl stejný jako vy, tak to pak nemá cenu sem psát pravdu. Uvědomte si, že máme demokracii. Jsem rád, že mám jiný názor (lepší) než vy. Toto město je "perla socializmu" a vy, pokud v tom žijete ? Je to váš problém.
JM
15.3.2005 7:58
A já jsem místo na Černé listině již 2x zrušila a udělám to pokaždé. To, že se mi nelíbí to či ono místo, neznamená, že ho budu dávat na Černou listinu. Hodnocení se týká především kvality služeb, personálu atd. Malej Jarda má vždycky všechno naopak než ostatní. Dole máte napsáno, že "hodnocení dobře zvažte, hodnocených míst by nemělo být mnoho (jen pár těch nejlepších a nejhorších). A Štětí určitě není nejhorší.
15.3.2005 7:25 - JP [josef@pecinovsky.cz]
Vidím, pane, že si vůbec nerozumíme. Nekritizoval jsem váš překlep, ale upřesnil jsem text, pro případ, že by někdo podobnou stanici hledal v jízdním řádě. A potom, toto je stránka o turistických známkách. Vám se nelíbí, město což vám neberu. Mně taky ne, ale musím tady bydlet. Město získalo turistickou známku, což je pro ně čest, ale na prohldku toho tady moc není. Výhoda známky spočívá v jediném - přitáhne sem pár lidí a někteří z nioch se možná opravdu vydají po stopách Václava Levého (viz přísěvek níže). Když se pak vrátí z trasy, může bát pro ně kolečko pěkným závěrečným bonbonkem na. Jde mi ale o to, že kvůli prvnímu dojmu z města, zdůraz%nuji, z charakteru města, jste dal toto známkové místo na černou listinu, přestože jste patrně první, kdo si tady turistickou známku koupil a přestože, jak sám uznáváte, na vás byli v íčku milí. Kdyby vás vyhnali, známku neměli, byli hrubí nebo neochhotní, známku předražili, pak vám jen zatleskám. A jkdyž jsem naštvaný, a to jsem včera byl, tak překlepy dělám.
14.3.2005 16:01 - JM [malyy@volny.cz]
Nikdy nikdo nebude vědět všechno. Od toho jsou tu tyto stránky, tak jako já píšu svůj dojem - názor. Předávám mně dostupné informace ostatním, tak to udělejte taky tak. Osvětlete nám Vaše město.
Mimochodem mihnul jsem se tam už před 46 lety. Asi měsíc jsem pracoval na výstavbě Štětí. Ale dnes jsem to tam logicky vůbec nepoznal.
A když už kritizujete můj překlep, přečtěte si to po sobě a opravte si svoje překlepy!
JM
14.3.2005 13:40 - JP
Pro JM. To nádraží se nejmenuje Hněvnice, ale Hněvice. A prosím, suďte, až budete vědět všechno. Měl jste se ve Štětí mihnout před 15 lety a přišel byste na zbořeniště a TZ byste dostal, pokud vůbec, někde ve sklepě. Štětí jako takové samozeřjmě není žádnou turistickou atrakcí, to se po něm ani nežádá. je však ideálním východiskem (žlutá značka) k sochařskému muzeu Václava Levého v přírodě. Rada pro všechny, projděte si tu trasui, protože za 20 let už vše zmizí pod útoky erose a vandalů.
12.3.2005 17:02 - JM [malyy@volny.cz]
Otvírací doba:
Po,St 8-18. Út,Pá 8-16. So 8-(12?).
Raději si to ověřte (416 812 715) ztratil jsem poznámky.
JM
12.3.2005 10:22 - JM [malyy@volny.cz]
Info se nachází v budově knihovny. Od nádraží "Štětí" na pravém břehu Labe. Trať Litoměřice-Všetaty, do centra 15 minut rychlé chůze nezajímavým fádním prostředím. Městečko - sídliště má i druhé nádraží na levém břehu. Jmenuje se "Hněvnice" a je na trati Praha-Děčín. Pro nás to bylo nezajímavé koministické - průmyslové sídlo s "králíkárnama" pro lidi. Koupili jsme si TZ a rychle zpátky na vlak. Bylo to rozčarování po nádherných Litoměřicích.
Moje umístění na černou listinu nezachránili ani příjemní lidé v IC.
JM

Statistika prodeje známek v roce 2005

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2006

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2007

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2008

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2009

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2010

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2012

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2014

Měsíce v roce

Statistika prodeje známek v roce 2015

Měsíce v roce


Prosím, aktualizujte zde údaj, zda známku měli či neměli, co nejčastěji.
Toto zadání se projeví v záhlaví místa a ve statistice prodeje (čím víc údajů, tím přesnější bude graf).
Stačí zadat pouze den / měsíc a jestli známku měli či neměli (rok to doplní samo),
pokud zadáváte jiné než letošní datum, musíte zadat i rok tedy - den / mesic / rok.

Datum návštěvy : 


Do poznámky zapisujte nějaké zajímavější postřehy.
Poznámka typu "mají známku" je trochu zbytečná, k tomu slouží volba výše.
E-mail a jméno jsou nepovinné, kdo nechce, nemusí je vyplňovat.

Nová poznámka :
Jméno :   E-mail : 


Sem můžete zadat cenu, za kterou TZ prodávají, pokud je vyšší nebo nižší než 40 Kč.
Zadáním 40 Kč se zruší zobrazování informace o předražení či zlevnění.

Cena TZ : Kč   


Ohodnocená místa se zobrazí ve filtru „Zlatá místa“ nebo na „Černé listině“
hodnocení míst dobře zvažte, hodnocených míst by nemělo být mnoho (jen těch pár nejlepších a nejhorších).

Hodnocení místa : 


Tlačítkem Ulož se najednou uloží výše vyplněné údaje,
nemusíte vyplňovat vše, co nevyplníte, to se neuloží.


Technické připomínky a informace k českým TZ posílejte na k8@kreteni.eu
informace k ostatním státům můžete posílat Fredovi na adresu jardafredo (zavináč) gmail . com
za umístění slovenských TZ v mapě můžete poděkovat jednomu sběrateli z Nových Zámkoch,
takže pokud se někomu nezdá umístění nějaké slovenské TZ pište na adresu duricakarol (zavináč) gmail . com

Pokud jste se dostali na tuto stránku z nějakého vyhledávače,
tak správný vstup je ze stránky : https://k8.kreteni.eu/tz/